Opis

Nenad Bratković je magistar nutricionizma te sveučilišni magistar fitofarmacije i dijetoterapije. Diplomirao je na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu, a poslijediplomski specijalistički studij Fitofarmacije s dijetoterapijom završava 2013.godine na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu u Zagrebu. Trenutno pohađa studij sportske prehrane u Engleskoj. Za vrijeme fakultetskog obrazovanja stekao je svoja prva iskustva u savjetovalištu za sportsku prehranu te 2007.godine pokreće vlastito nutricionističko savjetovalište, danas centar za dijetoterapiju i sportsku prehranu NutriKlinika.

Tijekom pet godina rada u korporativnom dijelu, stječe iskustvo voditelja razvoja dodataka prehrani (R&D manager) te voditelja stručne edukacije i regulatornih poslova i kvalitete. Organizator je stručnog simpozija „Integrativan pristup zdravlju žene“ osmišljen za liječnike, ljekarnike i nutricioniste. Također, idejni je pokretač i organizator interdiscipliniranog programa Škole mršavljenja, a od 2013.godine surađuje s Motus Melior centrom prof.dr.sc.Gorana Markovića. Konzulant nutricionist je za brojne ugledne tvrtke u Hrvatskoj i inozemstvu (Slovenija, Njemačka, Švicarska). Autor je poglavlja u knjizi „Moja menopauza“ u izdanju AdriaMedie te dva poglavlja u udžbeniku za medicinske sestre o dijetetici i prehrani,a između ostalog, i koautor-surdanik u znanstvenom radu objavljenom u časopisu International Journal of Sports Psychology and Performance. Predavač je na Fitnes učilištu u Zagrebu, a povremeno gostuje i na specijalističkom studiju Fitofarmacija s dijetoterapijom Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta u Zagrebu. Član je znanstvenog odbora Hrvatske udruge za bolesti štitnjače, stručni suradnik Udruge oboljelih od celikajije Celivita te član Hrvatskog farmaceutskog društva.

Svoje znanje i strast prema zdravlju i nutricionizmu kontinuirano ističe kroz razne edukativne projekte o prehrani, a dodatno naglašava i važnost suradnje s ostalim stručnjacima iz zdravstva i sporta. Osim širokog spektra postignuća u području nutricionizma, velika strast mu je i dugoprugaško trčanje te je do sada uspješno završio 10 polumaratona.

Lokacija

Zagreb, Hrvatska

Županija
Zatvoreno
Radni sati danas: Po dogovoru / Online
 • Ponedjeljak

  Po dogovoru / Online

 • Utorak

  Po dogovoru / Online

 • Srijeda

  Po dogovoru / Online

 • Četvrtak

  Po dogovoru / Online

 • Petak

  Po dogovoru / Online

 • Subota

  Po dogovoru / Online

 • Nedjelja

  Po dogovoru / Online

 • 19. listopada 2022. 20:34

Područje djelovanja
Kontakt forma