Opis

Ja sam Tea-Marija Šantić, odgojiteljica i psihoterapeut u edukaciji pod supervizijom.  Ključne edukacije koje sam pohađala uključuju 4-godišnju edukaciju psihoterapijskog pravca Transakcijske analize i Uvodnik Grupne analize. Pored njih, tu su i Terapija igrom-vještine i intervencije u radu s djecom, Ekspresivne art terapije u edukaciji i rehabilitaciji, Abnormal psychology i sl.

Stojim iza kreiranja prvog originalnog alata za poticanje emocionalne pismenosti i potpomaganje samoregulacije djece pod nazivom „Kućica Smirilica“.  Duboko vjerujem  da je djecu potrebno naučiti socijalnim i emocionalnim vještinama jednako kao i čitanju i pisanju, no većina odraslih treba dodatno znanje i vodstvo kako to postići. Spoj moje entuzijazma, kreativnosti  i svjesnosti o važnosti istraživanja i razumijevanja vlastitog unutarnjeg svijeta od samog početka rezultat je stvaranja ovog projekta.

Zbog toga je važno područje mog rada individualni rad s roditeljima i djecom, kao i individualni psihoterapijski rad s odraslima koje provodim u svom obrtu za emocionalno osnaživanje “Minutica”.

Kompleksna tema razumijevanja načina funkcioniranja individue, počevši od najranije dobi, počela me interesirati vrlo rano, u vlastitom djetinjstvu. To je preraslo u trajnu strast istraživanja svega što utječe na ono što postanemo, izbora koje donosimo, otkrivanja slobode i mogućosti za promjenu, osvještavanja autentičnih želja i potreba, te konačno preuzimanja odgovornosti za vlastiti život. Po prirodi sam vrlo znatiželjna i kreativna, a veoma mi je važna i što veća kvaliteta života  zbog čega se kontinuirano educiram, osnažujem i razvijam uz podršku osobne terapije i supervizije.

Lokacija

Zagreb, Zagreb, Croatia

Županija
Zatvoreno
Radni sati danas: Po dogovoru / Online
 • Ponedjeljak

  Po dogovoru / Online

 • Utorak

  Po dogovoru / Online

 • Srijeda

  Po dogovoru / Online

 • Četvrtak

  Po dogovoru / Online

 • Petak

  Po dogovoru / Online

 • Subota

  Po dogovoru / Online

 • Nedjelja

  Po dogovoru / Online

 • 20. listopada 2022. 0:14

Kontakt forma