Opis

Luka Milanović rođen je u Zagrebu 1978. godine, a od 1997. do 2011. na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu – studirao je, stekao diplomu profesora kineziologije sa specijalizacijom iz kondicijske pripreme, magistrirao i doktorirao u području društvenih znanosti, grana kineziologija. Od 2003. godine zaposlen je na istom fakultetu, a danas je izvanredni profesor na predmetu Osnovne kineziološke transformacije te obnaša funkciju predstojnika Zavoda za kineziologiju sporta.

Već na drugoj godini studija odlučio je da znanja koja dobiva na predavanjima želi nadopuniti učenjem od uvaženih trenera praktičara i uključuje se kao kondicijski trener u rad s mlađim kategorijama Košarkaškog kluba Zagreb, a tijekom bogate i uspješne karijere osobnog, timskog i reprezentativnog kondicijskog trenera sudjelovao je u pripremama kao član Cro Cop Tima – MMA – Mirka Filipovića, košarkaških klubova Zagreb i Cibona, košarkaških reprezentacija Hrvatske (OI 2008, SP 2010, 2014, EP 2007, 2009, 2011, 2013) i Japana (SP 2006), rukometne reprezentacije Egipta, nogometnih klubova Zagreb, Rudeš i Rostovte konačno kao član stručnog stožera i kondicijski trener nogometne reprezentacije Hrvatske na svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Važno je spomenuti da iza ovih vrijednih sportskih dostignuća stoji i Lukin kontinuirani znanstveno istraživački rad, sudjelovanje na uglednim međunarodnim konferencijama,  dugogodišnja komunikacija sa vrhunskim europskim i svjetskim kondicijskim trenerima i stručnjacima u području sporta, a trenutno je i predsjednik Udruge kondicijskih trenera Hrvatske. Zadnjih 8 godina s partnerima uspješno razvija Biotrening, tvrtku koja se bavi zdravljem i tjelesnom formom sportaša i rekreativaca. Srebrnoj medalji, zlatnog sjaja, prethodi rektorova nagrada za studentski znanstveni rad, a nakon medalje Luka Milanović dobitnik je odlikovanja reda Hrvatskog trolista za iznimnu promociju sporta i ugleda Republike Hrvatske.

Lokacija

Zagreb, Hrvatska

Županija
Zatvoreno
Radni sati danas: Po dogovoru / Online
 • Ponedjeljak

  Po dogovoru / Online

 • Utorak

  Po dogovoru / Online

 • Srijeda

  Po dogovoru / Online

 • Četvrtak

  Po dogovoru / Online

 • Petak

  Po dogovoru / Online

 • Subota

  Po dogovoru / Online

 • Nedjelja

  Po dogovoru / Online

 • 9. prosinca 2023. 15:00

Područje djelovanja
Kontakt forma