Upoznajte novu Sanity platformu!2 min čitanja

S velikim uzbuđenjem predstavljamo vam novu Sanity platformu! Sanity je više od same platforme; ovim putem želimo osnovati zajednicu posvećenu mentalnom zdravlju. Svatko zaslužuje jednostavan pristup kvalitetnoj online skrbi za mentalno zdravlje, bez obzira na dob ili okolnosti. Cilj Sanityja je ovaj proces učiniti što jednostavnijim.

Sanity je prva hrvatska platforma koja nudi razne opcije na jednom mjestu! Osim mogućnosti oglašavanja i objavljivanja članaka, na profilima stručnjaka bit će vidljive cijene, otvorena je opcija zakazivanja termina i mogućnost online naplate. Osim toga, moguća je i direktna komunikacija između stručnjaka i klijenta putem poruka!

Pridružite nam se! Ukoliko i vi vidite potencijal Sanity platforme, možete vrlo jednostavno postati dio nje. Izradite svoj profil, proširite svoje usluge i dopustite ljudima da saznaju za vas. Izrada profila i njegovo održavanje je u potpunosti besplatno! Ne postoje mjesečne članarine, a radi održavanja i unaprjeđenja platforme zadržava se mala provizija tek nakon izvršene i naplaćene usluge. Svaki prihod ostvaren putem platforme bit će automatski prenesen na račun pružatelja usluge u roku od 3 dana, putem sigurnog Stripe sustava. Svaki pružatelj usluge ima besplatnu mogućnost oglašavanja, rezervacije termina, komunikacije s klijentima i kartične naplate! Ukoliko imate otvorenu firmu ili obrt za svoje usluge, onda imate sve što je potrebno kako bi postali dio naše zajednice. Mi smo tu za vas kako bi pronašli korisnike i nove klijente te vam pomogli u tom području.

Svoj profil možete izraditi vrlo jednostavno! Sve detalje o izradi profila potražite na linku: https://app.tango.us/app/workflow/Step-by-Step–Registering-and-Listing-a-Service-on-the-Platform-72bf79c8e1c94ec196bea6c79b555e22

Želimo stvoriti svijet u kojem mentalno zdravlje nije samo tema razgovora, već prioritet za sve!

Sanity tim

https://mysanity.io